Trine Nørgaard er en kreativt drevet konsulentvirksomhed i interiør- og livsstilsbranchen.

Trine Nørgaard
hello@trinenoergaard.com
P: +45 60 15 14 49

1567631684_tmp_TrineNoergaardPortraet_MarieLouiseMunkegaard10.jpg

Mine konsulentydelser spænder bredt fra rådgivning af private og professionelle til kreativ indholdsproduktion på alle kanaler. Det gælder både til kommercielle livsstilsbrands, den printede interiørpresse, digitale og sociale medier.

Min æstetiske tilgang til faget er grundstenen i mit arbejde, men jeg fokuserer i lige så høj grad på at lade kundens identitet gå hånd i hånd med det visuelle afsæt.

Jeg tilbyder også indretningshjælp til private og professionelle i hele Danmark. Har du brug for sparring til, hvordan din indretning kan fornyes eller opfriskes, så kan jeg hjælpe dig. Hvad enten det drejer sig om en fuld indretning af et hjem/kontor/showroom, eller hvis du blot har brug for vejledning i et par enkelte rum med farver, tekstiler, møbler og interiør.

Min timepris er 1.250 kr. inkl. moms for indretningshjælp. Ved første besøg faktureres for minimum 2 timer, og udenfor Storkøbenhavn pålægges et kørsels-/rejsetillæg og evt. overnatning.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål til mine services, eller hvis din virksomhed er interesseret i et kommercielt samarbejde mm.